Vladescu: “Nu vom institui nici un fel de taxa noua”

Invitat in emisiunea “Nasul” de la B1TV ministrul de Finante Sebastian Vladescu a declarat ca nu va institui nicio taxa noua si ca singura zona unde se vor dori modificari va fi cea a evaziunii fiscale.

“Nu vom institui nici un fel de taxa noua. Singura zona in care vom umbla va fi zona evaziunii fiscale. In aceasta zona vom avea o interventie vizavi de impozitul minim, care este un impozit despre care primul ministru a mentionat de mai multe ori ca si-a indeplinit rolul in anul 2009 si in prima parte a anului 2010. Acest rol al impozitului minim e de curatire a sistemului economic”, a declarat Sebastian Vladescu.

Deocamdata nu exista impozit forfetar

“Deocamdata nu exista impozit forfetar si cred ca asta e primul lucru pe care ar trebui sa-l stie cetatenii romani. Exista impozitul minim care a adus la disparitia unui numar de aproape 200.000 de firme inactive. Agentiile de turism nu sunt in zona de evaziune fiscala si platesc taxe si impozite in conformitate cu actualul sistem si vor ramane pe impozitul pe profit in continuare”, a mai afirmat Vladescu.

Pe aceasta tema, contabun.ro a mai scris si:
*Vladescu: Impozitul minim va fi eliminat de la 1 octombrie si inlocuit in 2011 cu impozitul forfetar
*Vladescu: Plata TVA la incasarea facturii este o aberatie economica

(Visited 212 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.