ANAF face modificari la declaratia 010

MFP urmareste modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice nr.262/2007 pentru aprobarea formularelor de înregistrare fiscala a contribuabililor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Categoriile de obligatii fiscale de declarare care se înscriu în vectorul fiscal, conform proiectului de ordin publicat pe anaf.ro, sunt :

a) Taxa pe valoarea adaugata.

b) Impozitul pe profit.

c) Accizele.

d) Impozitul la titeiul din productia interna.

e) Impozitul pe venitul din salarii si pe venituri asimilate salariilor.

f) Contributia pentru asigurari sociale de sanatate.

g) Contributia de asigurari pentru somaj.

h )Contributia de asigurare pentru accidente de munca si boli

profesionale.

i) Contributia de asigurari sociale.

j) Contributia la Fondul de garantare pentru plata creantelor salariale.

k) Contributia pentru concedii si indemnizatii.

In aceste conditii, formularul “Declaratie de înregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica (010)”, cod M.F.P. 14.13.01.10.11/1, se modifica si se inlocuieste cu formularul din Anexa nr.1 la prezentul ordin.

De asemenea, instructiunile de completare a formularului „Declaratie de înregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica (010)”, cod M.F.P. 14.13.01.10.11/1 se modifica si se înlocuiesc cu instructiunile din Anexa nr.2 la prezentul ordin.

(Visited 324 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


three × = 18

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.