Declaratia generata online privind stabilirea comisionului ITMB nu se mai primeste dupa data de 25

„Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor o aplicatie online pentru transmiterea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic si pentru depunerea declaratiilor fiscale. Acest portal vine in sprijinul angajatorilor care au acces la Internet si care vor sa foloseasca o modalitate moderna si eficienta de lucru cu Inspectoratul Teritorial de Munca”, citim pe sit-ul www.itmonline.inspectiamuncii.ro.

Dar acest lucru nu vine in ajutorul angajatorilor. Daca pana de curand, la ITM Bucuresti, declaratia generata online se putea depune si dupa data de 25, pentru a evita aglomeratia, lucrurile s-au schimabat incepand cu luna martie. Inspectorii, care primesc declaratiile anunta ca acestea nu mai pot fi depuse dupa data de 25.

Singura modalitate de a evita aglomeratia de la ITM Bucuresti a ramas posta. Dupa transmiterea online, un exemplar al declaratiei, semnat si stampilat, sa fie transmis prin posta la adresa Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti din str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4, cu confirmare de primire, serviciu pentru care angajatorii trebuie sa scoata din buzunare cate aproximativ 5 lei lunar.

(Visited 254 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight + = 17

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.