Societatile cooperatiste si persoanele juridice fara scop patrimonial trebuie sa depuna bilantul pana pe 30 aprilie 2010

Contribuabilii, societati cooperatiste si persoane juridice fara scop patrimonial, trebuie sa depuna pana pe 30 aprilie 2010 (in termen de 120 de zile de la incheierea exercitiului financiar pentru anul 2009) situatiile financiare anuale.

In categoria persoanelor juridice fara scop patrimonial sunt incluse: asociatii, fundatii sau alte organizatii de acest fel, partide politice, patronate, organizatii sindicale, culte religioase, precum si alte persoane juridice infiintate in baza unor legi speciale.

Sursa: ANAF

(Visited 282 times, 1 visits today)

2 Responses to Societatile cooperatiste si persoanele juridice fara scop patrimonial trebuie sa depuna bilantul pana pe 30 aprilie 2010

  1. Laura Calin says:

    Va multumesc pentru informatia referitor la organizatiile fara scop patrimonial. Mi-a fost de folos. Aveti cumva un fel de newsletter?

  2. admin says:

    Ne bucuram mult ca informatiile postate pe acest blog va sunt de folos. Daca doriti sa va abonati la newsletterul nostru puteti face asta la sectiunea “Abonare la newsletter”. Speram sa ne urmariti in continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 6 = two

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.