CASMB: Angajatorii pot depune lista persoanelor aflate in incapacitate temporara de munca si online

Referitor la obligatia angajatorilor de a transmite in termen de 6 zile de la data la care au fost instiintati lista persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca, CASMB ofera acestora posibilitatea de a transmite online lista persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca (conform art. 81, alin. 6 din normele de aplicare ale OUG 158/2005 aprobate prin Ordinul MS/CNAS 60/32/2006, modificate prin Ordinul MS/CNAS 430/470 din 11 mai 2010 (art. 1, punctul 25), cu modificarile si completarile ulterioare).

Angajatorii inregistrati deja pentru raportarea online a declaratiilor lunare privind concediile medicale vor utiliza acelasi cont si parola.

Cei care doresc sa se inscrie pentru transmiterea online a listei persoanelor angajate aflate in incapacitate temporara de munca pot vizualiza intreaga procedura aici: click

Mentionam ca raportarea online a acestor liste nu este conditionata de obligatia raportarii online a declaratiilor lunare de concedii medicale.

Raportarea listelor de face EXLUSIV online, fara sa fie necesara si depunerea lor pe suport de hartie.

Sursa:  casmb.ro

(Visited 507 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− four = 3

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.