Ministerul Finantelor Publice: Indemnizatia pentru mame va fi platita la timp

Pe site-ul www.mfinante.ro a fost publicata o informare de presa prin care Ministerul Finantelor Publice face urmatoarea precizare:
“Au fost deschise deja creditele bugetare necesare platii drepturilor pentru cresterea copilului, informatiile aparute în presa fiind o alarma falsa”.

Si Agentia nationala pentru prestatii sociale, pe site-ul www. mmuncii.ro, comunica urmatoarele: „Nu au fost si nu sunt probleme generate de lipsa fondurilor necesare care sa puna in pericol plata alocatiilor si a celorlalte drepturi de prestatii sociale astfel ca pentru fiecare beneficiar se respecta perioada de 8 – 27 ale lunii, prevazuta in deciziile individuale de stabilire si plata a drepturilor de prestatii sociale gestionate si administrate de catre ANPS”.

Informarile de presa au fost publicate ca raspuns la informatiile aparute ieri, 14 iunie 2010, in mass-media, potrivit carora “Plata indemnizatiei pentru crestere copilului a fost amanata pentru finalul lunii”.

(Visited 161 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− two = 7

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.