Nu uita! Programul cu publicul al inspectorilor ITMB este in zilele de luni, marti si joi

Din data de 12 iulie 2010, programul cu publicul al inspectorilor de munca din cadrul Inspectoratului Teritorial de Munca al municipiului Bucuresti, la sediul Camerei de Comert si Industriei a Municipiului Bucuresti din str. Octavian Goga nr.2, sector 3 (mezanin, etaj 1 si etaj 2), are loc numai in zilele de luni, marti si joi intre orele 09.00-13.00.

Programul la ghisee a ramas neschimbat (luni, marti si joi intre orele 09.00-13.00 si 13.30-16.00; miercuri intre orele 09.00-13.00 si 13.30-18.30. Vinerea nu se lucreza cu publicul).

Sursa: itmbucuresti.ro

(Visited 183 times, 1 visits today)

One Response to Nu uita! Programul cu publicul al inspectorilor ITMB este in zilele de luni, marti si joi

  1. PLACINTA EUGENIA says:

    De ce nu organizati primirea declaratiilor si a statelor de plata pe mail ca la somaj?
    La somaj trimit declatatia, primesc confirmarea de primire si nu mai trebuie sa ma duc cu hartiile pana acolo. Nu am decat declaratia on line si statul de trimis si in fiecare luna merg din Colentina pana la d-va sa depun niste hartii. Nu mai spun de cozile la care trebuie sa pierd foarte mult timp.
    Va rog incercati sa rezolvati aceasta problema sa ne fie si noua si d-vs mai usor.
    Va multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− 2 = five

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.