Declaratia pentru somaj a persoanelor fizice care realizeaza venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale

Modelul declaratiei privind asigurarea in sistemul asigurarilor pentru somaj a persoanelor fizice care realizeaza venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale, pentru care se datoreaza contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj, conform art.III alin.(2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.58/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal si alte masuri financiar-fiscale, aprobat prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca nr.599/09.08.2010, a fost publicat pe www.anofm.ro.

Ordinul mentionat urmeaza sa fie publicat in Monitorul Oficial si va intra in vigoare cu data publicarii.

Vezi aici modelul declaratiei pentru somaj a persoanelor fizice care realizeaza venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale.

Sursa: anofm.ro

Vezi si Ordinul nr.598/2010: Modificarea declaratiei de somaj

(Visited 136 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 − two =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.