Atentie! 1 septembrie 2010 – termen pentru plata anticipata din impozitul pe venitul din activitati agricole

Contribuabilii care obtin venituri din activitati agricole, conform art. 71 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv: cultivarea si valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor, in sere si in solarii special destinate acestor scopuri si/sau in sistem irigat, a arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor, din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea si valorificarea produselor agricole obtinute dupa recoltare, in stare naturala, de pe terenurile agricole proprietate privata sau luate in arenda, catre unitati specializate pentru colectare, unitati de procesare industriala sau catre alte unitati, pentru utilizare ca atare, ca, au obligatia sa efectueze, pana la data de 1 septembrie 2010, plata anticipata de 50% din impozitul pe venitul din activitatile agricole (prima rata).

Baza legala: art. 82 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.

Sursa: finantevalcea.ro

(Visited 107 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 3 = twelve

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.