Atentie! 15 noiembrie – termen pentru plati anticipate venituri din agricultura

Contribuabilii care desfasoara anumite activitati agricole: cultivarea si valorificarea florilor, legumelor si zarzavaturilor, in sere si in solarii special destinate acestor scopuri si/sau in sistem irigat, a arbustilor, plantelor decorative si ciupercilor, precum si din exploatarea pepinierelor viticole si pomicole si altele asemenea au obligatia ca, pana luni, 15 noiembrie 2010, inclusiv, sa efectueze plata diferentei de 50% din impozitul pe venitul din activitatile agricole (a doua rata).

Atentie! Neplata la termenul legal atrage majorari de intarziere de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere, calculate incepand cu ziua imediat urmatoare termenului de scadenta si pana la data stingerii sumei datorate, inclusiv.

Sursa: finantevalcea.ro

Nu uita!
Maine, 10 noiembrie – termen limita pentru unele obligatii fiscale. Vezi aici care sunt acestea

15 noiembrie 2010 – termen limita pentru unele obligatii fiscale. Vezi aici care sunt acestea

(Visited 214 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


4 − two =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.