Atentie! La CASMB nu se mai pot depune declaratiile online

Informam angajatorii care depuneau declaratiile online la CASMB ca serviciul de raportare online a fost suspendat definitiv incepand cu data de 07.01.2011.

Potrivit anuntului pe care il regasim cand incercam sa ne autentificam, aflam ca serviciul vechi de raportare online a fost suspendat definitiv pentru implementarea si operarea optima a Sistemului Informatic Unic Integrat.

Confirmarile de validare care au apucat sa fie generate de catre serverul CASMB vor fi onorate de catre personalul CASMB daca le depuneti in urna, conform procedurii normale.

Pentru a continua sa depuneti declaratiile lunare la FNUASS, puteti:
1. sa va adresati direct ghiseelor CASMB (sediul Titeica, etajul 1, pentru toate sectoarele) avand declaratia pe suport tiparit si pe suport electronic (de preferinta un flash disk/memory stick si nu floppy disk);

2. sa obtineti (depunand o cerere la registratura CASMB din acelasi sediu) cheia de activare pentru transmiterea pe e-mail a raportarilor in SIUI. Intreaga procedura si programul utilitar de transmitere le puteti vizualiza aici.

Cererea va contine:
– datele minime de identificare ale angajatorului (denumire, adresa, cod de inregistrare fiscala),
– datele de identificare ale persoanei imputernicite (nume, CNP, adresa de e-mail)
– specificarea modalitatii prin care se doreste transmiterea cheii de activare (e-mail si/sau in scris).
cererea va fi semnata de catre reprezentantul legal al angajatorului, specificand numele acestuia in clar.

Sursa: casmb.ro

(Visited 325 times, 1 visits today)

One Response to Atentie! La CASMB nu se mai pot depune declaratiile online

  1. Dan Zmeu says:

    Pina cind – pina la ce data -se depun declaratiile si platile aferente asigurari de sanatate, incasari contract de mandat 2010?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 − = four

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.