A fost publicat programul pentru intocmirea bilantului la 31.12.2010

Pe site-ul anaf.ro a fost publicat programul pentru intocmirea situatiilor financiare incheiate la 31 decembrie 2010 aplicabil entitatilor al caror exercitiu financiar coincide cu anul calendaristic.

Acest program de asistenta, continand formularistica necesara si programul de verificare cu documentatia de utilizare aferenta pentru intocmirea situatiilor financiare incheiate la 31 decembrie 2010, este aplicabil entitatilor al caror exercitiu financiar coincide cu anul calendaristic, prevazute la art. 3 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2870/2010 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

Aplicatia pentru intocmirea bilantului la 31.12.2010 poate fi descarcata de aici.

La intocmirea situatiilor financiare anuale incheiate la 31 decembrie 2010 de catre entitatile al caror exercitiu financiar coincide cu anul calendaristic, sunt avute in vedere atat prevederile cuprinse in Anexa nr. 1 la Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2870/2010 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, cat si Reglementarile contabile conforme cu directivele europene, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 3055/2009, cu modificarile si completarile ulterioare.

A fost publicata si aplicatia pentru raportari anuale la 31.12.2010 de catre entitatile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic.

Pentru incarcarea datelor in bilant trebuie sa instalati Adobe Reader 8.2.0 sau o versiune mai recenta a acestuia si minim service pack 2 pentru Windows XP.

(Visited 213 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + = twelve

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.