A fost publicata aplicatia pentru Raportari anuale la 31 decembrie 2010

Programul pentru raportari anuale la 31.12.2010 de catre entitatile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic a fost publicat pe site-ul anaf.ro.

Aplicatia pentru intocmirea bilantului la 31.12.2010 poate fi descarcata aici.

Acest program de asistenta, continand formularistica necesara si programul de verificare cu documentatia de utilizare aferenta pentru intocmirea raportarilor anuale la 31 decembrie 2010 de catre entitatile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, este aplicabil entitatilor care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, potrivit art. 27 alin. (3) din Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, prevazute la art. 4 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2870/2010 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

La intocmirea raportarilor anuale la 31 decembrie 2010 de catre entitatile care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic, potrivit art. 27 alin. (3) din Legea contabilitatii nr. 82/1991, republicata, sunt avute in vedere prevederile cuprinse la art. 4 din Ordinul ministrului finantelor publice nr. 2870/2010 privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice si in Anexa nr. 2 la acesta.

A fost publicat si programul pentru intocmirea bilantului la 31.12.2010 aplicabil entitatilor al caror exercitiu financiar coincide cu anul calendaristic.

Pentru incarcarea datelor in bilant trebuie sa instalati Adobe Reader 8.2.0 sau o versiune mai recenta a acestuia si minim service pack 2 pentru Windows XP

(Visited 146 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.