Atentie! Luni, 31 ianuarie, termen limita pentru Declaratiile 220 si 010

Luni, 31 ianuarie, este termen limita pentru completarea si depunerea la Fisc a urmatoarelor declaratii:

Formularul 220 – „Declaratie privind venitul estimat”.
Au aceasta obligatie persoanele fizice autorizate si intreprinderile individuale care opteaza pentru schimbarea modului de impozitare (in sistem real sau la norma de venit) care va fi folosit in anul 2011.

Formularul 010 – „Declaratie de mentiuni pentru persoanele juridice, asociatiile familiale si asociatiile fara personalitate juridica”.
Contribuabilii care indeplinesc, la data de 31 decembrie a anului fiscal precedent (2010), conditiile de exercitare a optiunii prevazute la art. 112 indice 1 din Codul Fiscal trebuie sa declare optiunea de impozitare pe veniturile microintreprinderilor.

Astfel, trebuie depus la unitatile teritoriale formularul 010 „Declaratie de mentiuni pentru persoanele juridice, asociatiile familiale si asociatiile fara personalitate juridica”, insotit de balanta de verificare la 31 decembrie 2010 si declaratia pe propria raspundere a contribuabililor din care sa rezulte respectarea conditiei privind numarul de salariati.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


nine + = 16

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.