Atentie! 15 februarie este termenul pentru Declaratia-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii

Informam angajatorii ca, potrivit prevederilor Ordinului Ministrului Sanatatii si Presedintelui CNAS nr. 53/27.01.2011, publicat in Monitorul Oficial nr.85 din 2 februarie 2011, au obligatia depunerii pana la data de 15.02.2011 a “Declaratiei-inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflata in sold la data de 31 decembrie 2010 si neachitata pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetul Fondului national unic de asigurari sociale de sanatate “.

Formularul editat (Anexa nr.1 la  Ordinului Ministrului Sanatatii si Presedintelui CNAS nr. 53/27.01.2011) semnat si stampilat se depune la casele de asigurari de sanatate in a caror raza administrativ-teritoriala isi au sediul social insotit de certificatul de atestare fiscala emis de organul fiscal competent.

Declaratia-inventar se va depune si in format electronic si va contine un fisier in structura XLS, care va avea in mod obligatoriu denumirea DI_CUI.XLS – unde CUI reprezinta codul unic de inregistrare si va contine datele prevazut in Anexa nr. 2 la Ordinului Ministrului Sanatatii si Presedintelui CNAS nr. 53/27.01.2011.

Sursa: cnas.ro

(Visited 256 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 7 = fifty six

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.