Precizari privind depunerea Declaratiei-Inventar la CASMB

Avand in vedere prevederile Ordinului MS/CNAS nr.53/25/2011, in care se stipuleaza obligatia angajatorilor de a depune si transmite Casei de Asigurari Sociale de Sanatate, pana in data de 15 februarie 2011, „Declaratia-Inventar privind contributia pentru concedii si indemnizatii de asigurari sociale de sanatate aflate in sold la 31 decembrie 2010 si neachitate pana la data de 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente pe ani fiscali si soldul sumelor de recuperat de la bugetului Fondului National Unic de asigurari sociale de sanatate”, CASMB pune la dispozitia acestora modelele anexelor:

  • Anexa 1 – Declaratia Inventar (model);
  • Anexa 2 – format electronic (model).

Declaratia-Inventar in format electronic ( Anexa 2 ) este un fisier in structura XLS, care va avea in mod obligatoriu denumirea DI_CUI.xls (ex: DI_111111.xls).

Anexa 1 se va depune si pe suport electronic, prin posta sau la Biroul de declaratii din sediul Titeica, insotita de certificatul de atestare fiscala emis de organul fiscal competent.
Anexa 2 formatul electronic se trasmite obligatoriu pe adreasa de e-mail: declaratie.inventar@casmb.ro.

Depun Declaratie – Inventar numai firmele care la 31.ian.2011 au soldul referitor la contributia pentru concedii si indemnizatii aferent anului 2010, inclusiv accesoriile pe anii fiscali si soldul sumelor de recuperat de la FNUASS diferite de zero.

Sursa: casmb.ro

(Visited 308 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 × seven =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.