OPANAF nr.232/2011: Plata obligatiilor fiscale ale sediilor secundare

In Monitorul Oficial nr.88 din 02 februarie 2011 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr.232/2011 privind procedura de predare-primire a informatiilor si/sau documentelor privind creantele fiscale ale sediilor secundare inregistrate fiscal ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor.

Ca urmare, obligatiile fiscale ale sediilor secundare, se vor achita de catre contribuabilul care le-a infiintat, prin virarea acestora la trezoreria statului unde respectivul contribuabil este arondat ca platitor de impozite si taxe si inscrierea in ordinul de plata pentru trezoreria statului a propriului cod de inregistrare fiscala in rubrica “Cod de identificare fiscala” al beneficiarului.

Sursa: anaf.ro

(Visited 120 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


7 − = five

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.