Declaratia 393 – informatii utile

Pana la 25 februarie 2011, operatorii economici au obligatia completarii si depunerii la unitatile fiscale teritoriale, dupa caz, a următorului formular:

– 393 „Declaratie informativa privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania în anul 2010”

Obligatii declarative
„Declaratia informativa privind veniturile obtinute din vanzarea de bilete pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania in anul 2010”, formular 393, se completeaza de catre persoanele inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare care in cursul anului precedent au prestat servicii de transport international de persoane.
Declaratia se completeaza cu suma totala a veniturilor obtinute in anul precedent din vanzarea de bilete, pentru transportul rutier international de persoane, cu locul de plecare din Romania.

Completarea şi depunerea
Formularul se depune, in format electronic, la registratura organului fiscal competent sau la posta, prin scrisoare recomandata si va fi insotit, obligatoriu, de formularul editat cu ajutorul programului de asistenta, semnat si stampilat, conform legii, pana la data de 25 februarie 2011, inclusiv.

Formatul electronic al declaratiei informative se obtine prin folosirea programului de asistenta elaborat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala si se transmite organului competent pe suport electronic.

Programul de asistenta este pus la dispozitia persoanelor impozabile, gratuit, de unitatile fiscale sau poate fi descarcat de aici.

Sursa: www.finantevalcea.ro

(Visited 364 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.