25 iulie este ultima zi cand Declaratia 112 se mai poate depune si in format hartie, la oficiile acreditate de MFP

Potrivit Ordinului ministrului Finanţelor Publice nr. 2.215/27.06.2011, publicat in Monitorul Oficial nr. 455 din 29.06.2011, formularul 112 ,,Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate”, aferent lunii iunie poate fi depus la organul fiscal competent sau la oficiile acreditate de Ministerul Finantelor Publice pana luni, 25 iulie 2011, in format hartie.

Documentul va fi semnat, stampilat conform legii si va fi însotit de declaratia pe suport electronic.

Dupa data de 25 iulie 2011, Declaratia 112 se va depune numai on-line.

Afla aici care sunt pasii care trebuiesc parcursi pentru obtinerea si inregistrarea certificatului digital calificat pentru semnatura electronica.

(Visited 195 times, 1 visits today)

One Response to 25 iulie este ultima zi cand Declaratia 112 se mai poate depune si in format hartie, la oficiile acreditate de MFP

  1. marian vasilache says:

    Cred ca e un lucru bun, un pas inainte pentru administratia publica din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 × = sixty three

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.