A fost publicata pentru testare versiunea de evaluare a aplicatiei REVISAL conform HG nr.500/2011

Incepand cu data de 1 august 2011, Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor care doresc sa testeze versiunea de evaluare a aplicatiei informatice Revisal, actualizata in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 500/2011, urmatoarele:

Revisal.5.0.evaluare (pentru Windows XP / Vista / 7)
Ghid de instalare si utilizare (format .pdf – Portable Document Format)

Etapa de testare si evaluare se va desfasura in perioada 1 august 2011 – 8 august 2011, iar propunerile si observatiile dumneavoastra pot fi transmise in acest interval, pe adresa de e-mail: propuneri.registru@inspectiamuncii.ro

Versiunea de evaluare a aplicatiei Revisal permite:
– preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioara a aplicatiei Revisal, care trebuie sa fie actualizata cu toate patch-urile publicate;
– adaugarea, modificarea si corectarea datelor din registru in conformitate cu prevederile H.G. 500/2011;
– validarea registrului generat din aplicatii proprii de gestiune a salariatilor, altele decat Revisal, conform specificatiilor publicate anterior pe site-ul Inspectiei Muncii.

Important! Avand in vedere scopul enuntat, versiunea Revisal.5.0.evaluare nu va avea disponibila functionalitatea de generare si transmitere a registrului!

Precizam ca, pana la momentul publicarii versiunii finale a noii aplicatii Revisal, transmiterea registrului in format electronic catre inspectoratul teritorial de munca se va realiza utilizand versiunea curenta a aplicatiei Revisal (v2.0.6).

Sursa: inspectiamuncii.ro

(Visited 400 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 × one =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.