Atentie! Aplicatia ReviSal a fost actualizata in data de 1 august 2011

Pe http://www.inspectiamuncii.ro/ a fost publicata ieri, 01.08.2011, actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic.

Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor un patch de actualizare a versiunii curente (v2.0.6) a aplicatiei ReviSal, prin intermediul caruia se actualizeaza nomenclatorul Clasificarii Ocupatiilor din Romania integrat in aplicatie, conform nomenclatorului COR in vigoare la data curenta, publicat pe site-ul Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale.

Pentru corecta instalare a patch-ului si utilizarea corespunzatoare a aplicatiei Revisal actualizate, se recomanda parcurgerea in prealabil a ghidului de instalare si utilizare.

Patch ReviSal.KB.206.007 (pentru Windows XP / 2000 / 98)
Ghid de instalare si utilizare (format .pdf – Portable Document Format)

Angajatorii care utilizeaza aplicatii informatice proprii trebuie sa respecte specificatiile actualizate privind structura si formatul de fisier care trebuie transmis la inspectoratul teritorial de munca. Implementarea versiunii actualizate a nomenclatorului COR nu afecteaza principiile de generare a fisierului care trebuie transmis, ci doar adauga o regula de identificare a noilor coduri de ocupatii, astfel incat sa poata fi corect identificate la preluare. Documentatia, revizuita si completata ca urmare a actualizarii nomenclatorului COR, poate fi descarcata prin accesarea legaturii:

Formatul de fisier si Structura de fisier actualizate   (format .pdf – Portable Document Format).

Sursa: inspectiamuncii.ro

(Visited 272 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 − six =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.