Noua aplicatie ReviSal va permite preluarea datelor inregistrate intr-o versiune mai veche a aplicatiei

Potrivit manualului de utilizare a versiunii de evaluare a noii aplicatii ReviSal conform HG nr.500/2011, noua versiune a aplicatiei informatice ReviSal va permite preluarea datelor inregistrate intr-o versiune mai veche a aplicatiei, ulterior putand efectua operatii pe acestea in versiunea curenta.

Preluarea datelor se va putea face doar din ultima versiune de Revisal. Astfel, inainte de a incepe operatia de preluare date in versiunea Revisal conform HG nr.500/2011 din versiunea anterioara trebuie verificat ca aplicatia Revisal anterioara sa aiba toate patchurile instalate la zi.

In tabelul urmator sunt enumerate toate patchurile in ordinea in care acestea au aparut si trebuie instalate:

Nr Denumire patch Adresa pentur descarcare patch
1 Actualizarea nomenclatorului CAEN pentru registrul electronic http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/ReviSal.KB.206.003.msi
2 Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/ReviSal.KB.206.004.msi
3 Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/ReviSal.KB.206.005.msi
4 Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/ReviSal.KB.206.006.zip
5 Actualizarea nomenclatorului COR pentru registrul electronic http://www.inspectiamuncii.ro/fisiere/ReviSal.KB.206.007.zip

Incepand cu data de 1 august 2011, Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor, pentru testare, versiunea de evaluare a aplicatiei informatice Revisal, actualizata in conformitate cu prevederile HG nr. 500/2011. Pentru mai multe informatii vezi aici.

(Visited 484 times, 1 visits today)

4 Responses to Noua aplicatie ReviSal va permite preluarea datelor inregistrate intr-o versiune mai veche a aplicatiei

 1. Pavel says:

  Am toate patch-urile instalate la zi si nu pot prelua datele din versiunea mai veche in versiunea noua, imi apar societatile in lista si nu-mi apare butonul preluare date. Ce trebuie sa fac ?

 2. Eleonora says:

  Da clik pe fiecare firma in parte si o sa vezi k merge

 3. Iolanda says:

  nu reusesc sa imi instalez patch-urile, probabil si din cauza faptului ca am Windows 7… tot incerc de vreo 2 zile si nu merge, iar in momentul in care ii dau preluare din versiunea anterioara imi apar erori. ma poate ajuta cineva??

 4. geo says:

  am instalate toate patch-urile,dar nu pot prelua datele din versiunea mai veche in versiunea noua, imi apar societatile in lista ,dau clik pe o firma si imi spune ca baza de date este versiune 206 si ar trebui 240. Ce trebuie sa fac ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 × = thirty two

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.