A aparut noua versiune a aplicatiei ReviSal

In data de 15.08.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro versiunea noua a aplicatiei Revisal conform Hotararii de Guvern nr. 500/2011.
In urma consultarilor publice, Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor versiunea noua a aplicatiei informatice Revisal pentru infiintarea si completarea registrului de evidenta a salariatilor in format electronic, actualizata in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 500/2011:

Revisal 5.0.6 (pentru Windows XP / Vista / 7)
Ghid de instalare si utilizare (format .pdf – Portable Document Format)

Versiunea noua a aplicatiei Revisal permite:
– preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioara a aplicatiei Revisal, care trebuie sa fie actualizata cu toate patch-urile publicate;
– introducerea, modificarea si corectarea datelor din registru in conformitate cu prevederile H.G. 500/2011;
– validarea registrului generat din aplicatii proprii de gestiune a salariatilor, altele decat Revisal, conform specificatiilor tehnice;
– generarea registrului in format electronic ce urmeaza a fi transmis catre inspectoratul teritorial de munca conform H.G. 500/2011.

Specificatiile tehnice ale registrului general de evidenta a salariatilor conform Hotararii de Guvern nr. 500/2011
Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor specificatiile actualizate de completare a registrului de evidenta a salariatilor in format electronic, aferente solutiei tehnice adoptate in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 500/2011.
Specificatiile tehnice se adreseaza angajatorilor care utilizeaza aplicatii proprii de gestiune a salariatilor si detaliaza structura registrului ce urmeaza a fi transmis, regulile de completare aferente fiecarui element, incluzand si un exemplu de generare a registrului:

specificatii tehnice versiune revizuita 15.08.2011(format .pdf – Portable Document Format)
reguli de completare versiune revizuita 15.08.2011(arhivat in format .zip – 4 fisiere .xsd – XML Schema Definition)
exemplu versiune revizuita 15.08.2011(arhivat in format .zip)

(Visited 365 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one + 4 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.