Maine, 25 august 2011, este termenul pentru depunerea Declaratiei 112. Aceasta se va depune numai online

Amintim contribuabililor persoane fizice si juridice care au calitatea de angajatori ca, incepand cu obligatiile declarative aferente lunii iulie cu termen de declarare 25 august 2011, formularul 112 „Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate” va fi depus exclusiv online.

Depunerea Declaraţiei 112 se va face numai pe www.e-guvernare.ro utilizand serviciul „Depunere declaratii/Declaratii ANAF”.

(Visited 213 times, 1 visits today)

One Response to Maine, 25 august 2011, este termenul pentru depunerea Declaratiei 112. Aceasta se va depune numai online

  1. marian vasilache says:

    Sunt de parere ca e un lucru pozitiv. Toti contribuabilii se vor lamuri cat de curand ca e mult mai convenabil sa iti depui declaratiile fiscale online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− four = 3

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.