Parolele pentru transmiterea Revisal conform HG 161/2006 sunt valabile si pentru transmiterea Revisal conform HG 500/2011

Angajatorii care au detinut conturi /parole  functionale pe sistemul vechi (HG nr.161/2006) si sunt functionale pe sistemul nou (HG nr.500/2011), nu vor solicita alte conturi/parole.

Angajatorii noi precum si cei carora nu le functioneaza conturile/parolele pentru transmiterile/depunerile online ale Registrului electronic pe sistemul nou HG nr.500/2011 trebuie sa obtina un cont nou functional.

Acestea sunt obligati sa efectuati prima depunere a Revisalului  la ghiseele ITM. In urma depunerii, vor obtine un cod de incarcare de forma “20110930_37_0_28494141_653083537”. Cu acest cod de incarcare, copia dupa cui/cif/cnp si cererea de eliberare cont nou se vor prezenta  la ghiseul pentru eliberarea conturilor/parolelor.

Model adresa de inaintare registru
Model imputernicire-eliberare parola online

Mentionam ca in momentul generarii conturilor/parolelor, nu se mai transmite un mail de activare, astfel contul trebuie sa fie functional instant dupa eliberarea parolei la ITM.

Sursa: itmtimis.ro

(Visited 438 times, 1 visits today)

3 Responses to Parolele pentru transmiterea Revisal conform HG 161/2006 sunt valabile si pentru transmiterea Revisal conform HG 500/2011

 1. Melania Preda says:

  Buna ziua,
  Ma poate lamuri si pe mine cineva de ce nu ma pot loga cu parolele vechi pentru transmiterea Revisal cf HG 500?. Eu ma ocup de 2 firme si pentru amandoua am avut eliberate de cei de la ITM parole de transmitere Revisal. Acum dupa modificare, pentru una dintre ele am reusit sa transmit noul format cu vechile parole, iar pentru cealalta firma imi apare eroare… ce trebuie sa fac ca sa reusesc?

 2. marian vasilache says:

  E bine de stiut. Cativa colegi au avut oarece batai de cap din cauza asta!

 3. Dli says:

  Multi si acuma au probleme. Am un prieten nu reuseste nicicum. Azi a spus ca va anunta. Sa vedem ce rezolvam.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


5 × six =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.