Noi precizari privind completarea si transmiterea Revisal

Pe www.inspectiamuncii.ro au fost publicate, in sprijinul angajatorilor, noi informatii privind intocmirea si transmiterea Revisal conform HG nr.500/2011.

Astfel, registrul se intocmeste utilizand dupa caz aplicatia Revisal sau aplicatiile proprii ale angajatorilor pentru gestiunea salariatilor, conform Hotararii Guvernului nr. 500/2011, si trebuie transmis catre inspectoratul teritorial de muncă, conform Ordinului Ministrului Muncii Familiei si Protectiei Sociale nr. 1918/2011.

Pentru corecta informare si utilizare poate fi consultat si continutul urmatoarelor documente:
Generarea registrului utilizând aplicaţia Revisal
Transmiterea on-line a registrului
Obţinerea parolei, modelul de solicitare

Transmiterea on-line a registrului se poate realiza accesand direct link-ul http://reges.inspectiamuncii.ro.

(Visited 333 times, 1 visits today)

2 Responses to Noi precizari privind completarea si transmiterea Revisal

  1. ioana says:

    utile informatii…multumesc

  2. Charly says:

    Buna ziua!Ma confrunt cu o dmiela: am trei salariati care au absolvit cu certificat de calificare profesionala Tehincian operator procesare text/imagine . Intrebarea mea este urmatoarea: care este codul COR 2011 pentru aceasta functie? Este corect 413203 operator procesare text si imagine ? Totusi, calificarea este tehnician operator, deci mai mult decat un simplu operator.Daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat pentru raspuns.Iuliana

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 + four =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.