ITMB elibereaza adeverintele de vechime contra cost

Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti elibereaza adeverintele de vechime, incepand cu data de 01.01.2012, contra cost. Taxa de eliberare a adeverintelor de vechime este in valoare de 40 lei si se achita in contul: RO92TREZ7045032XXX008162 deschis la Trezoreria Statului Sector 4, CUI 12346319.

(Visited 715 times, 1 visits today)

3 Responses to ITMB elibereaza adeverintele de vechime contra cost

 1. Enica Emilia says:

  As dori sa stiu daca imi puteti elibera o adeverinta pt.spor de toxicitate conf.grupei I de munca ,intreprinderile Tehnometal si Metalurgica invoca motivul ca nu mai au statele de plata din diverse cauze.Imi trebuiesc pt.a depune la dosarul de pensie.Va multumesc anticipat pt.un raspuns favorabil

 2. Elena Savciuc says:

  Noi nu eliberam astfel de adeverinte. Noi doar va oferim informatii care speram sa va fie de folos. Pentru adeverinte va puteti adresa institutiilor abilitate.

 3. nicoleta says:

  Buna ziua
  Locuiesc in Bucuresti si ma intereseaza in cat timp se poate elibera aceasta adeverinta si cum se procedeaza (respectiv la ce adresa din Bucuresti trebuie sa ma prezint, daca se poate plati oriunde aceasta suma, cu ce document trebuie sa ma prezint pentru a obtine aceasta adeverinta)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 × nine =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.