Depunerea Registrului de evidenta a zilierilor la ITM – info utile

Beneficiarii de lucrari care au achizitionat registrul de evidenta a zilierilor, in baza Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri, au obligatia prevazuta la art.7 de a inainta lunar, pana cel tarziu la data de 5 a fiecarei luni, catre Inspectoratul Teritorial de Munca unde isi au sediul, o copie a registrului continind inregistrarile din luna precedenta, certificata “conform cu originalul”, insotita de o adresa de inaintare cu precizari referitoare la:
-denumire corecta/antet beneficiar-numar telefon si nume persoana contact;
– in ce domeniu de activitate s-a folosit zilierul;
– nr. zilieri si nr. pozitii corecte inscrise in registru.

Aceasta adresa de inaintare trebuie sa insoteasca copii ale registrului de zilieri, atat la transmiterea prin posta cat si la depunerea la registratura Inspectoratului Teritorial de Munca.

Legea nr.52/2011 poate fi consultata aici.

(Visited 3,425 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× 4 = sixteen

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.