Nomenclatorul calificarilor pentru care se pot organiza programe finalizate cu certificate de calificare – info utile

Nomenclatorul calificarilor pentru care se pot organiza programe finalizate cu certificate de calificare a fost aprobat prin Ordinul ministrului muncii, solidaritatii sociale si familiei si al ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 35/3112/2004.

Ultima actualizare adusa actului mentionat a fost in 2011 prin Ordinul ministrului muncii, familiei si protectiei sociale si al ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 1062/3989/2011.

Actualizarea si revizuirea acestui nomenclator se realizează periodic, la solicitarea utilizatorilor, de Ministerul Muncii, Familiei si Protecţiei Sociale, Direcţia Ocupare si Salarizare.

Ordinul ministrului muncii, solidaritatii sociale si familiei si al ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 35/3112/2004, actualizat, poate fi consultat aici.

Nomenclatorul calificarilor (anexa Ordinului nr. 35/3112/2004 ) poate fi consultata aici.


(Visited 1,343 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


− two = 2

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.