Reducerea TVA la carne, din august-septembrie 2014

Decizia de reducerea TVA la carne o va fi luata numai dupa ce se vor vedea efectele produse de aceasta masura la paine si pe tot lantul, iar acest lucru se va intampla, probabil, pe parcursul anului 2014, undeva in august-septembrie, a declarat, joi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Intrebat cand estimeaza ca va fi redusa TVA la carne , seful MADR a mentionat ca intr-un an de zile, cel mai probabil, august – septembrie 2014.

„Daca stiti acordul si scrisoarea cu FMI, acolo se spune pe parcursul anului 2014. Este bine ca avem un termen, nu atat de restrictiv, pentru a avea timp sa se implementeze aceasta masura. Cred ca, dupa un an de zile, undeva august – septembrie 2014, vom face evaluarea si vom lua o decizie daca vom extinde. Daca masura va avea succes, la paine si pe tot lantul, FMI nu va mai cere masuri de garantii suplimentare, sa crestem taxele in alta parte”, a adaugat ministrul Agriculturii.

Sursa: agerpres.ro

(Visited 238 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


six − = 5

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.