Consultantii fiscali care vor sa efectueze expertize fiscale judiciare in 2014 trebuie sa anunte acest lucru

Consultantii fiscali care doresc sa opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare incepand cu anul 2014, trebuie sa transmita “Fisa de optiuni” pana la data de 20 noiembrie 2013.

 *Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro*  

Camera Consultantilor Fiscali in colaborare cu Ministerul Justitiei – Serviciul Profesii Juridice Conexe – a elaborat procedura lucru expertize fiscale judiciare privind intocmirea, actualizarea si comunicarea de catre Camera Consultantilor Fiscali catre Ministerul Justitiei a Listei consultantilor fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare.

In vederea actualizarii si transmiterii listei aferente anului 2014, consultantii fiscali care doresc sa opteze pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare incepand cu anul 2014, trebuie sa transmita Fisa de Optiuni pana la data de 20 noiembrie 2013.

Inscrierea si respectiv mentinerea in Lista consultantilor fiscali care au optat pentru efectuarea de expertize fiscale judiciare este conditionata de indeplinirea la zi a tuturor obligatiilor fata de Camera Consultantilor Fiscali pana la data optarii (plata cotizatiei fixe si variabile, depunerea declaratiilor de activitate pe toti anii in cauza, efectuarea orelor de pregatire profesionala continua, plata taxei de curs valabila intre anii 2008-2012).
Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare putei suna la:

*0733.30.30.46 – Nicoleta Handarici

*0733.30.30.45 – Ruxandra Fabian

(Visited 227 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 − eight =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.287 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.