Examen GEJ 2013– propuneri de intrebari examen luna decembrie

In conformitate cu Normele 1044/2010 privind imbunatatirea activitatii de expertiza contabila judiciara, “Expertizele contabile judiciare sunt efectuate de expertii contabili, membri ai Corpului, inscrişi in GEJ”.

*Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro*

Inscrierea in GEJ se poate solicita de catre membrii activi ai Corpului, experti contabili, care au viza la zi, in urma sustinerii şi promovarii unui test de verificare a cunoştiintelor – -indeplinind cumulativ conditiile prevazute de art. 2 din Normele mai sus amintite.

In acest sens, pe site-ul Ceccar Bihor au fost postate „propunerile de intrebari privind testul organizat in vederea inscrierii in GEJ – decembrie 2013”. Din setul de 100 de intrebari vor fi selectate cate 50 pentru fiecare din cele 10 variante de test.

set-100-intrebari-test-GEJ-dec.-2013 este linkul de unde puteti descarca cele 100 de intrebari propuse pentru decembrie 2013.

Contabun.ro a mai publicat si„Examen GEJ 2013 – teste grila” si “Inscrierea in Grupul Expertilor Judiciari – informatii utile”.

 

(Visited 630 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 − = five

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.