Contributii sociale obligatorii 2014 – ghid ANAF

DGRFP Galati a realizat un ghid de 24 de pagini privind contributiile sociale obligatorii in anul 2014.

Ghidul cuprinde o succinta prezentare a prevederilor  Capitolului II-Contributii sociale obligatorii privind persoanele care realizeaza venituri impozabile din activitati independente, activitati agricole, silvicultura, piscicultura, din asocieri fara personalitate juridica, precum si din cedarea folosintei bunurilor, din cadrul Titlului IX^2—”Contributii sociale obligatorii”  al Codului fiscal, asa cum este modificat de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 88/2013, privind adoptarea unor masuri fiscal-bugetare pentru indeplinirea unor angajamente convenite cu organismele internationale, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, publicata in Monitorul Oficial nr.593 din 20 septembrie 2013, si cum va fi aplicat incepand cu data de 01 ianuarie 2014.

Ghidul, in format pdf poate fi descarcat de la urmatorul link: contributii_2014-1

(Visited 981 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 7041 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.