Codul fiscal rescris va intra in vigoare in 2015

Rescrierea Codului Fiscal se va finaliza anul viitor, si va intra in vigoare in 2015. Anuntul a fost facut de catre Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor, la un seminar pe tema taxelor si impozitelor.

De peste sase luni, MFP a demarat un proces complex de rescriere a Codului Fiscal, cu mediul de afaceri.

De la intrarea in vigoare in 2004 a Codului fiscal si a Codului de procedura fiscala, pana in prezent cele doua documente au fost modificate 118 ori. Dintre acestea 48 de modificari s-au produs asupra Codului fiscal si 70 asupra Codului de procedura fiscala, potrivit unei analize publicate recent de deputatul democrat-liberal Andreea Paul.

Republicarea Codului fiscal a fost o masura ceruta des de oamenii de afaceri, dar nu s-a aflat pana in prezent printre proiritatile ultimelor guverne.

Pe aceasta tema, contabun.ro a mai scris si „Codul Fiscal rescris nu va intra in vigoare la 1 ianuarie 2014”

(Visited 199 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


eight − 5 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.