Recuperarea bazei de date REVISAL – procedura (oficial ITM)

Potrivit Ordinului MMFPSPV nr.1681/2013 privind aprobarea normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii efectuate in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii, in vederea reconstituirii bazei de date a registrului general de evidenta a salariatilor, pentru refacerea continutului sau la angajator, se vor elibera extrase pe suport de hartie din baza de date organizata la nivelul Inspectiei Muncii constituita conform HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, cu modificarile ulterioare.

Atentionam ca eliberarea respectivelor extrase se va face pe suport de hartie (si nu pe suport magnetic), urmand ca registrul sa fie reconstituit, prin reintroducerea datelor, respectand riguros identificatorii specifici fiecarei entitati: CUI, categorie, forma juridica, forma de organizare, nivel de infiintare pentru angajator, CNP pentru salariat, nr./data incheiere contract individual de munca, data inceperii activitatii, functie.

Facem precizarea ca, registrului general de evidenta a salariatilor reconstituit, nu trebuie transmis catre ITM Bucuresti, decat in situatia in care exista modificari ale contractelor individuale de munca.

Potrivit ordinului mai sus mentionat,tarifarea serviciilor prestate este urmatoarea:
-date angajator 10 lei/pagina;
-lista tuturor salariatilor 10 lei/pagina
-detalii salariat 10 salariat sau fost salariat;

Acte necesare
cerere de recuperare
o copie a certificatului de inmatriculare
imputernicire semnata si stampilata de angajator
in situatia in care persoana care solicita recuperarea bazei de date, este alta decat reprezentantul legal al angajatorului si o copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

Contabun.ro a mai publicat si:
* Atentie! Azi este data limita pana la care se poate transmite in Revisal majorarea salariului minim
* Amenda intre 5000 si 8000 lei pentru neraportarea salariului in Revisal
* Salariul minim de la 1 ianuarie 2014: ce acte se intocmesc si pana cand se transmit in Revisal
* Revisal. Contraventii si sanctiuni prevazute de HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor

Sursa: ITM Bucuresti

(Visited 1,178 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 × seven =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.