Agentia Fondului de Mediu: s-a modificat aplicatia de intocmire a declaratiilor

Agentia Fondului de Mediu – Declaratii
aplicatie de intocmire a declaratiior privind obligatiile de plata catre Fondul pentru mediu, valabila incepand cu 1 ianuarie 2014 cu mentiunea ca aceasta versiune poate fi folosita fara introducerea unui cod de acces.

Aplicatia poate fi folosita si pentru declaratiile aferente perioadei ianuarie 2006 – decembrie 2013.

Trebuie sa descarcati versiunea „Declaratii v.1.8” a aplicatiei de intocmire a declaratiilor privind obligatiile de plata catre Fondul pentru mediu si sa o instalati peste versiunea existenta in calculatorul dumneavoastra.

Istoric versiuni:
– v 1.8
Incepand cu ianuarie 2014, nu mai apare sectiunea “V. Date privind cantitatile de uleiuri introduse pe piata” iar la “taxa aplicata uleiurilor care fac obiectul HG 235/2007” se pot completa valori in fiecare luna.
– v 1.7 – decembrie
Permite intocmirea si tiparirea declaratiilor pana la decembrie 2013, inclusiv.
Actualizare parametrii calcul uleiuri conform legislatiei.
– v 1.7
La calculul pentru ambalaje, anvelope si uleiuri se afiseaza numarul de pagini ocupate de documentul afisat.
Parametrii pentru calculul taxelor au fost actualizati pentru 2013 si urmatorii ani.
– v 1.6
A fost implementata obligatia reprezentand taxa de 2 lei/l aplicata uleiurilor ce fac obiectul Hotararii Guvernului nr. 235/2007 privind gestionarea uleiurilor uzate.
Nu mai pot fi salvate sau imprimate declaratiile in care cantitatile totale valorificate/gestionate de ambalaje, anvelope si/sau uleiuri sunt mai mari decat cantitatile de ambalaje, anvelope si/sau uleiuri introduse pe piata nationala.
A fost adaugat suportul pentru cantitati de PET si Al.
– v 1.5
Au fost implementate modificarile legislative prevazute de Legea nr. 167 / 2010.
Progamul nu mai permite imprimarea declaratiilor cu date care nu pot fi reprezentate in codul de bare (de exemplu, CUI mai lung de 13 caractere) sau care contin caractere non-numerice in CUI.
Pe declaratie se tipareste versiunea aplicatiei informatice utilizate.
– v 1.4
Programul functioneaza acum si pe sisteme pe 64 de biti.
– v 1.3
A fost reparata validarea CUI.
– v 1.2
In caz de eroare programul ofera acum optiunea de a genera un fisier cu informatii despre eroare si configuratia sistemului.
– v 1.1
A fost introdus judetul Giurgiu la “Adaugare contribuabil”.
– v 1.0
Versiunea initiala

Agentia Fondului de Mediu anunta ca, incepand cu data de 01.01.2014, noul cont al Administratiei Fondului pentru Mediu, in care se incaseaza taxele si contributiile care se fac venit la bugetul Fondului pentru mediu, este:

RO23TREZ70620I185000XXXX

Cod fiscal: 14715650

(Visited 1,296 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.