Te abonezi la newsletter-ul contabun.ro si castigi!

Inscrie-te la newsletter-ul contabun.ro si primesti in fiecare zi informatii si stiri din domeniul fiscalitatii, rezolvari la diverse probleme cu care se confrunta contabilii, modele declaratii sau acte normative.

Zona de legislatia muncii este foarte bine acoperita, astfel ca aici vei gasi informatii despre salarizare, pensii, somaj, REVISAL, concedii de odihna sau concedii medicale.

Ce castigi daca te abonezi?
Cei care se aboneaza au sansa sa castige 10 de exemplare din lucrarea “20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca”

Ce trebuie sa faci?
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa te abonezi la newsletter-ul contabun.ro, iar apoi sa activezi contul cu un click pe link-ul primit din partea feedburner in casuta de email.

Cei care s-au abonat deja la newsletter-ul contabun.ro si au un cont valid sunt automat inscrisi in concurs.

Castigatorii campaniei vor fi selectati aleatoriu cu ajutorul software-ului random.org, prin tragere la sorti.

Campania are loc in perioada 24.02.2014 – 09.03.2014, castigatorii urmand sa fie desemnati in data de 10.03.2014, la ora 08.00

 

Regulament Campanie: Te abonezi si castigi!

Art.1.
Organizatorul Campaniei: organizatorul campaniei “Te abonezi si castigi!” este SC Head to Head Consulting SRL, cu sediul in Bucuresti, str. Barsanesti,nr.17, sector 6.

Art. 2.
Durata Campaniei si Aria de Desfasurare: Campania “Te abonezi si castigi!” se desfasoara pe www.contabun.ro in perioada 24.02.2014 – 09.03.2014.

Art. 3.
Drept de Participare: la campania “Te abonezi si castigi!” are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania sau orice persoana juridica cu sediul pe teritoriul Romaniei care se aboneaza la newsletter-ul www.contabun.ro in perioada 24.02.2014 – 09.03.2014.
Participarea la campania “Te abonezi si castigi!” nu este conditionata de achizitionarea vreunui produs.

Art. 4.
Premiu: 10 exemplare din lucrarea “20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca”.

Art.5.
Mecanismul Campaniei:
Pentru a participa la acest concurs trebuie sa va abonati la newsletter-ul contabun.ro, iar apoi sa va activati contul cu un click pe link-ul primit din partea feedburner in casuta de email.
Cei care s-au abonat deja la newsletter-ul contabun.ro si au un cont valid sunt automat inscrisi in concurs.

Art.6.
Desemnarea Castigatorului: castigatorii vor fi desemnati la sfarsitul perioadei campaniei, in data de 10.03.2014 prin tragere la sorti.
Castigatorii campaniei vor fi selectati aleatoriu cu ajutorul software-ului random.org, prin tragere la sorti, in data de 10.03.2014, la ora 08.00. Primele 20 de persoane fizice/jurice alese de soft vor fi declarate castigatoare.
Castigatorii vor fi anuntati pe blogul www.contabun.ro.
Castigatorii va fi contactati in 24 de ore pentru a li se trimite premiile. Daca acestia nu vor putea fi contactati sau refuza premiul, pe 14.03.2014 se va organiza o noua tragere la sorti pentru a putea fi acordate premiile nerevendicate.

Art.7.
Validarea castigatorilor va fi facuta pe baza adresei de email cu care s-au
inregistrat la newsletter si a documentelor de identificare dupa cum urmeaza:
* Pentru persoanele fizice: carte de identitate sau buletin de identitate;
* Pentru persoanele juridice: certificatul de inregistrare al Companiei si cartea de identitate sau buletin de identitate al persoanei care reprezinta legal societatea.

Art. 8.
Dispozitii finale: Prin participarea la Campania “Te abonezi si castigi!” sunteti de acord si va obligati sa respectati prezentul regulament. Prin acceptarea premiului castigat, castigatorii sunt de acord ca numele si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator fara niciun fel de compensare.

Art.9.
Regulament: Head to Head Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament fara o notificare prealabila.

(Visited 256 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


3 × seven =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.