Ai depus declaratiile pe 25 februarie si nu ai putut vizualiza recipisa de depunere? Vezi aici motivul

In perioada noiembrie – decembrie 2013, ANAF a migrat componentele platformei de internet la cele mai recente versiuni, pentru a imbunatati serviciile oferite contribuabililor.

Noua platforma a fost supusa testelor de incarcare incepand din luna decembrie 2013. In urma testelor, au fost efectuate optimizari ale infrastructurii astfel incat platforma sa opereze corect inclusiv in perioadele de maxima incarcare din timpul depunerii declaratiilor de catre contribuabili (24-25 decembrie, 24-25 ianuarie).

In data de 25 februarie, la ora 19:00, in timpul procesului uzual de monitorizare efectuat de echipa ANAF in perioada de maxima incarcare, a fost identificat riscul iminent de saturare a unei componente de infrastructura iar echipa ANAF a decis intrarea in procedura de mentenanta (monitorizare, verificare, repornire) a componentei respective.

Operatiunea de mentenanta a durat aproximativ 2 ore, dupa care toate functionalitatile platformei revenind la regimul normal de functionare. Mentionam faptul ca in perioada respectiva TOATE declaratiile depuse de contribuabili au fost procesate in ordinea intrarii in sistemele ANAF, doar vizualizarea recipiselor de depunere fiind afectata de operatiunea de mentenanta.

sursa: ANAF.ro

(Visited 248 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× three = 15

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 5.881 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor.