Soliciti inregistrarea unui punct de schimb valutar? Trebuie sa citesti asta

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 69 din 28 ianuarie 2014 a fost publicat Ordinul viceprim-ministrul, ministrul finantelor publice nr.86/2014 pentru modificarea si completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice, nr. 664/2012 privind autorizarea si/sau inregistrarea entitatilor care desfasoara activitati de schimb valutar pe teritoriul Romaniei, altele decat cele care fac obiectul supravegherii Bancii Nationale a Romaniei.

Conform prevederilor din ordinul mentionat mai sus, entitatile care solicita inregistrarea unui punct de schimb valutar, trebuie sa faca dovada indeplinirii conditiilor de functionalitate a spatiului printr-o declaratie notariala pe propria raspundere, din care sa rezulte ca spatiul indeplineste conditiile de functionalitate.

Astfel, s-a inlocuit “Modelul notei de constatare privind dovada indeplinirii conditiilor de functionalitate a spatiului” intocmita de Garda Financiara, cu “Modelul declaratiei notariale pe propria raspundere privind indeplinirea conditiilor de functionalitate a spatiului”.

Noul model este prevazut in anexa nr.7 la Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finantelor publice, nr. 664/2012, cu modificarile si completarile ulterioare.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.