Castigatorii concursului „Te abonezi la newsletter-ul Contabun.ro si castigi” sunt aici!

S-au extras castigatorii concursului “Te abonezi la newsletter-ul Contabun.ro si castigi”. Acestia sunt:

c*******2001@yahoo.com

c*******.v*******@proinvestgroup.ro

d**********@yahoo.com

i*************@yahoo.com

d*****.g*******@yahoo.com

d******.s***@viarom.ro

v*******.t*****@yahoo.com

c*******.v*****s@yahoo.com

d*****_c***@yahoo.com

r***** *.c***@gmail.com

Cei de mai sus au castigat cate un exemplar din lucrarea “20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca”, in format pdf.

Concursul s-a incheiat ieri, tragerea la sorti avand loc in aceasta dimineata, la ora 08.00, cu ajutorul software-ului random.org

In 24 de ore, castigatorii vor primi un e-mail cu mai multe informatii despre cum pot intra in posesia premiului. Daca acestia nu vor putea fi contactati sau refuza premiul, pe 14.03.2014 se va organiza o noua tragere la sorti pentru a putea fi acordate premiile nerevendicate.

Felicitari castigatorilor!

Important! Lucrarea „20 de modele si formulare necesare la incheierea contractului individual de munca” este protejata de legea dreptului de autor si nu poate fi reprodusa, modificata, transferata, distribuita, republicata, copiata sau transmisa sub nicio forma si prin nici un fel de mijloace fara permisiunea in scris a autorului sau editorului.

(Visited 159 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


8 − two =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.