[PDF] Formularul 101 ANAF trebuie depus pana pe 25 martie a.c

Formularul 101- „Declaratie privind impozitul pe profit” – trebuie depus pana pe 25 martie a.c.

Anterior depunerii, la organul fiscal, a declaratiilor fiscale, inclusiv a declaratiilor fiscale rectificative, contribuabilii pot opta pentru certificarea acestora, de catre un consultant fiscal care a dobandit aceasta calitate potrivit reglementarilor legale cu privire la organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala si care este inscris ca membru activ in Registrul consultantilor fiscali si al societatilor de consultanta fiscala.

Formularul 101 se depune la organul fiscal competent, in format .pdf, cu fisier .xml atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta (on-line), in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Modelul si continutul formularului 101 „Declaratie privind impozitul pe profit”, precum si instructiunile de completare a acesteia sunt reglementate prin Ordinul presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nr. 1.950/2012 privind aprobarea modelului si continutului formularelor utilizate pentru declararea impozitelor si taxelor cu regim de stabilire prin autoimpunere sau retinere la sursa, cu modificarile ulterioare.

Pe aceasta tema, contabun.ro a mai publicat si:
*Formular 101 ANAF: cine nu trebuie sa-l depuna?
*Formular 101 Anaf: cine trebuie sa-l depuna?
*Formularul 101 se depune pana marti, 25 martie inclusiv
*Declararea si plata impozitului pe profit in 2014 (ghid ANAF)
*MFP: Declaratia de impozit pe profit nu va fi respinsa daca nu a fost certificata de catre un consultant fiscal
*Formular 101: instructiuni de completare
*Declaratia 101: programul s-a actualizat in 24.01.2014

(Visited 315 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


9 − = seven

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.