Ghidul complet privind declararea si plata CAS in 2014

Persoanele care au venituri din drepturi de proprietate intelectuala nu datoreaza contributiile sociale de sanatate in cazul in care au si venituri din salarii, indemnizatii de somaj, pensii sau contracte si conventii civile. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat un ghid pentru plata CAS in 2014 continand toate explicatiile.

Ghidul ofera explicatii si detalii privind plata CAS pentru fiecare tip de venit. Astfel, sunt prezentate baza de calcul, cotele de contributii, data la care se datoreaza plata, formularistica care trebuie completata, modalitatile de declarare si plata. Ghidul arata si care sunt veniturile pentru care persoanele fizice cu venituri din activitati independente nu datoreaza contributiile de asigurari.

(Visited 332 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one + 2 =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.