Ioana Petrescu: Vrem sa introducem plata cu cardul si la Trezorerie

Ministerul Finantelor Publice (MFP) vrea sa introduca in viitorul apropiat posibilitatea platii cu cardul a taxelor la Trezorerie, atat la ghiseu, cat si online, a declarat, vineri, intr-o conferinta, ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu.

„Suntem in discutii ca ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala n.r) sa fie parte in ghiseul.ro, unde acum se platesc doar taxele locale. De asemenea, suntem in discutii ca persoanele fizice sa faca plati cu cardul la Trezorerie, atat la ghiseu, cat si online”, a afirmat oficialul MFP.

In vederea imbunatatirii relatiei Fiscului cu contribuabilii, ANAF va trimite scrisori unui esantion reprezentativ de contribuabili care au dificultati cu plata taxelor, in care le va explica ce alternative de plata au, inclusiv reesalonari la plata taxelor.

Oficialul MFP a mentionat ca pana la vara va fi finalizata si rescrierea Codului Fiscal si a Codului de Procedura Fiscala, cu toate modificarile din ultimii ani.

 

Sursa: Agerpres

 

 

(Visited 216 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


4 + three =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.