Ai o intrebare? Intra pe forum. Cauti un raspuns? Incearca pe forum

forum

Ai o intrebare? Intra pe forum. Cauti un raspuns? Incearca pe forum. Esti in cautarea unui loc de munca pe zona contabilitate/finante/resurse umane? Lasa un anunt in forum. Oferi un loc de munca? Cei mai buni candidati pot fi gasiti in forum. Important! Inregistrarea este GRATUITA. Inscrie-te aici

Contabun.ro a lansat sectiunea forum, un loc de intalnire pentru cei care cauta raspunsuri la intrebari din zona contabilitate, fiscalitate, legislatia muncii. In plus, pana acum am reusit sa strangem 57 de formulare de resurse umane si alte 67 de formulare si registre necesare celor pasionati de contabilitate.

Categoriile principale ale formului:
*Resurse umane si salarizare
*Contabilitate
*Examene CECCAR, CCF, ACCA
*PFA/ Contabilitate PFA/Declaratii PFA/Contracte PFA
*Intreprindele individuala/Contabilitate/Declaratii/Contracte
*Locuri de munca

Moderatori forum:
*Maria Petrache – expert contabil
*Elena Savciuc – expert legislatia muncii

(Visited 264 times, 1 visits today)

One Response to Ai o intrebare? Intra pe forum. Cauti un raspuns? Incearca pe forum

  1. Motateanu Gabriel says:

    Buna ziua ! As dori sa-mi sugerati o solutie cu privire la remedierea unei inregistrari in Revisal a unuii contract part-time : Am inregistrat un contract la salariul minim cu 4 ore pe zi dar nu cu 1040 lei ci cu 2080. (calculul in stat l-am facut pentru 1040).Asa mi-a zis sa inregiostrez la momentul respectiv la ITM. Mi-am dat seama insa ca trebuia sa inregistrez in Revisal tot 1040 ca salariu de baza dupa ce am vazut ca D112 pentru constructii calculeaza automat dublarea salariului. Mai exact, daca pun salariul de 3000 lei pentru contract de 4 ore , declaratia il calculeaza automat la 6000 lei. Cum credeti ca ar fi mai bine ,sa fac corectie la contract sau sa fac modificare doar odata cu modificarea salariului minim incepand cu 2020. Precizez ca situatia nu se refera la activitatea pentru constructii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


one + = 9

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.