Declaratia 092 trebuie depusa pana vineri, 6 iunie. Vezi aici cine trebuie sa o depuna!

ANAF reaminteste contribuabililor inregistrati in scopuri de TVA care utilizeaza ca perioada fiscala trimestrul si care au efectuat in luna mai o achizitie taxabila in Romania ca au obligatia, pana vineri 06 iunie 2014, sa-si modifice perioada fiscala, devenind platitori de TVA lunar.

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

Modificarea perioadei fiscale se face prin depunerea formularului 092 „ Declaratia de mentiuni privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA care utilizeaza trimestrul calendaristic ca perioada fiscala si care efectueaza o achizitie intracomunitara taxabila in Romania”.

Pe aceasta tema, contabun.ro a mai publicat si:
*Declaratia 092 – cine o depune
*Declaratia 092 – instructiuni de completare

(Visited 286 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× six = 36

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.