Declaratii fiscale cu termen limita de depunere 10.06.2014 – info util

ANAF reaminteste contribuabililor calendarul obligatiilor fiscale cu termen, marti, 10 iunie 2014:

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

*Formular 010 „Declaratie de inregistrare fiscala/ Declaratie de mentiuni pentru persoane juridice, asocieri si alte entitati fara personalitate juridica” – se depune de catre persoanele juridice care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depairii plafonului legal de scutire.

Contabun.ro a mai publicat si:
*Formular 010: tot ce trebuie sa stiti despre depunerea declaratiei in 2014
*Declaratia 010 – instructiuni de completare (OMFP 35/2014)
*Declaratia 010 – model nou de folosit in 2014 (OMFP 35/2014)

*Formular 020 ”Declaratia de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoane fizice romane” – se depune de persoanele fizice, altele decat persoanele fizice romane care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere, care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depairii plafonului legal de scutire.

*Formular 070 „Declaratie de inregistrare fiscala/Declaratie de mentiuni pentru persoanele fizice care desfaoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere” – se depune de catre persoanele fizice care desfasoara activitati economice in mod independent sau exercita profesii libere care au obligatia sa se inregistreze ca platitori de TVA in urma depasirii plafonului legal de scutire.

*Formular 096 „Declaratie de mentiuni privind anularea inregistrarii in scopuri de TVA, in vederea aplicarii regimului de scutire prevazut la art. 152 din Codul Fiscal” – se depune de persoanele impozabile inregistrate in scopuri de TVA conform art. 153 cu perioada fiscala luna calendaristica, care solicita scoaterea din evidenta platitorilor de TVA.

(Visited 248 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


× nine = 27

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.