[DOC] Contract de confidentialitate: model 2014

Contractul de confidentialitate este definit de Legea nr. 53/2003 privind Codul muncii.

Art.17, alin.7 dinCodul muncii stabileste urmatoarele: „Cu privire la informatiile furnizate salariatului, prealabil incheierii contractului individual de munca, intre parti poate interveni un contract de confidentialitate”.

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

 

Deci, acest contract de confidentialitate se incheie anterior inceperii raporturilor de munca si anterior semnarii contractului de munca.

Acest contract de confidentialitate este incheiat cu candidatul selectat de angajator pentru ocuparea postului liber

Contabun.ro va propune un model de contract de confidentialitate, in format doc si pdf, model valabil in 2014.

Antetul societatii

Contract de confidentialitate
cu privire la informatiile furnizate persoanei selectata in vederea angajarii, prealabil incheierii contractului individual de munca
(in conformitate cu prevederile art.17 alin.(7) din Codul muncii, republicat)
Nr. ……./…………………..
Intre
SC ……… SRL, cu sediul in ……………., inregistrata la Registrul Comertului din ……….., sub nr. ………, cod fiscal ……….., telefon ………….., reprezentata legal prin ……………., in calitate de angajator,
si
Domnul/doamna ……………., domiciliat/domiciliata in localitatea ……………., str. …………….. nr. ………., judetul/sectorul ……………, posesor/posesoare al/a buletinului/cartii de identitate/pasaportului seria ……… nr. ………, eliberat/eliberata de ………….., la data de ………., cod numeric personal …………………, in calitate de persoana selectata in vederea angajarii in functia de ………………….

Intervine prezentul contract de confidentialitate cu privire la informatile furnizate persoanei selectata in vederea angajarii, prealabil incheierii contractului individual de munca.

Pentru a avea acces la intregul model de contract de confidentialitate, click aici

(Visited 896 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


6 + six =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.