Sinteza saptamanii 14-18 iulie (Modificarea contractului individual de munca – 21 de modele si formulare necesare, Declaratia 100: pdf inteligent actualizat in 11.07.2014…)

In materialul de fata va prezentam cele mai importante articole din saptamana recent incheiata.

*Modificarea contractului individual de munca – 21 de modele si formulare necesare
Contractul individual de munca poate fi modificat numai prin acordul partilor. Totusi, contractul de munca, cu titlu de exceptie, poate fi modificat si unilateral de catre angajator.

*Declaratia 100: pdf inteligent actualizat in 11.07.2014

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

*Declaratia 112: pdf inteligent actualizat in 11.07.2014

*[DOC] Declaratie pe propria raspundere privind apartenenta la o casa de sanatate

*Noua procedura de solutionare a deconturilor cu sume negative de TVA cu optiune de rambursare
In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 249/07.04.2014, a fost publicat Ordinul ministrului Finantelor Publice nr. 491/2014 pentru modificarea si completarea Procedurii de solutionare a deconturilor cu sume negative de taxa pe valoarea adaugata (TVA) cu optiune de rambursare, aprobata prin Ordinul ministrului Finantelor Publice nr. 263/2010.

*25 iulie: data limita pentru modificarea salariului minim in Revisal
Angajatorii trebuie sa modifice contractele salariatilor remunerati cu salariul minim pe economie prin incheierea de acte aditionale, ca urmare a modificarii salariului minim incepand cu luna iulie.

*Dosarul personal al salariatului: obligatia eliberarii actelor din dosar si termenul de eliberare
Fiecare angajator are obligatia de a intocmi un dosar personal pentru fiecare salariat si de a infiinta un registru general de evidenta a salariatilor. Acest lucru rezulta atat din revederile art.8 din HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor, cat si din prevederile art.34 din Codul muncii.

(Visited 269 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


1 × nine =

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.