Schema transparenta de ajutor de minimis

Ministerul Fondurilor Europene a aprobat “Schema transparenta de ajutor de minimis sub forma de imprumuturi cu subventie partiala de dobanda”, aferenta domeniului major de interventie 1.2 “Accesul IMM la finantare” – initiativa JEREMIE in Romania, axa prioritara 1 “Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”, din cadrul Programului operational sectorial “Cresterea competitivitatii economice”.

Initiativa JEREMIE cuprinde un set de actiuni avand ca obiectiv cresterea accesului la finantare al intreprinderilor mici si mijlocii.

Suma totala maxima estimata, alocata ajutoarelor de minimis sub forma de imprumuturi cu subventie partiala de dobanda de catre Fondul de Participare JEREMIE, este de maximum 150 milioane euro pentru anii 2014 si 2015.

Numarul estimat de beneficiari in cadrul schemei este 500.

Ordinul nr. 635 din 23 iunie 2014 pentru aprobarea schemei transparente de ajutor de minimis, denumita “Schema transparenta de ajutor de minimis sub forma de imprumuturi cu subventie partiala de dobanda”, aferenta domeniului major de interventie 1.2 “Accesul IMM la finantare” – initiativa JEREMIE in Romania, axa prioritara 1 “Un sistem de productie inovativ si ecoeficient”, din cadrul Programului operational sectorial “Cresterea competitivitatii economice” a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 521 din 14 iulie 2014.

ordin 635.2014 este link-ul de unde puteti descarca ordinul in format doc.

(Visited 319 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.