Sinteza saptamanii 18-22 august (Cine poate reprezenta salariatii la negociera colectiva la nivel de unitate? Legea insolventei 2014: modificari fata de prevederile anterioare…)

In materialul de fata va prezentam cele mai importante articole din saptamana recent incheiata.

*Cine poate reprezenta salariatii la negociera colectiva la nivel de unitate?

*Termenul legal de eliberare a adeverintelor de catre angajator

*25 august – termen limita pentru depunerea unei serii de declaratii

25 august este data limita pana la care detinatorii autorizatiilor de punere pe piata a medicamentelor sau reprezentantii legali ai acestora au obligatia sa efectueze plata contributiei trimestriale pentru medicamente pentru trimestrul II al anului in curs, informeaza site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

*Legea insolventei 2014: modificari fata de prevederile anterioare
Legea nr. 85 / 2014, publicata in Monitorul Oficial nr. 466/2014 stabileste regulile in domeniul prevenirii insolventei si al insolventei, avand drept scop instituirea unei proceduri colective pentru acoperirea pasivului debitorului, cu acordarea, atunci cand este posibil, a sansei de redresare a activitatii acestuia.

 

rsz_likeNU UITATI SA DATI UN LIKE SI PAGINII NOASTRE DE FACEBOOK –CLICK AICI SAU SA VA ABONATI LA NEWSLETTER – VEZI PARTEA DREAPTA. NOU – ACUM AVEM O PAGINA SI DE GOOGLE PLUS – CLICK AICI.

(Visited 235 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close
Vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniul legislatiei muncii, fiscalitatii? Sa ai acces gratuit la spete rezolvate?

Inscrie-te acum la newsletterul Contabun.ro. 6.537 de persoane fizice si juridice ne-au acordat deja increderea lor. Datele personale vor fi folosite exclusiv in scopul declarat.